Θα παραμερίσω από πρόεδρος αν το ΠΑΣΟΚ δεν γίνει μεγάλη παράταξη

Θα παραμερίσω από πρόεδρος αν το ΠΑΣΟΚ δεν γίνει μεγάλη παράταξη

ΠΟΛΙΤΙΚΗ


Στο εθνικό ακροατήριο απευθύνθηκε από την Τρίπολη ο Ανδρέας Λοβέρδος, υποψήφιος αρχηγός του ΚΙΝΑΛ, του ΠΑΣΟΚ όπως θέλει ο ίδιος να αποκαλεί την παράταξη και προσκάλεσε όλους τους Έλληνες να πάνε στην κάλπη στις 5 Δεκεμβρίου.

Η Τρίπολη, ήταν ο τελευταίος σταθμός του κ. Λοβέρδου, που από το πρωί της Κυριακής επισκέφθηκε το Άστρος και το Λεωνίδιο στην Αρκαδία και συναντήθηκε με πολίτες, φορείς και τους δημάρχους Γιώργο Καμπύλη και Χαράλαμπο Λυσίκατο.

Ο υποψήφιος για την ηγεσία του κινήματος του, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του προς φίλους και στελέχη, ξεκαθάρισε ότι αφού εκλεγεί αρχηγός, από την πρώτη μέρα κιόλας, θα αλλάξει το όνομα από Κίνημα Αλλαγής σε ΠΑΣΟΚ.

Στις προτεραιότητές του έχει θέσει την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας και την Εθνική Ανεξαρτησία, κάτι που όπως είπε του το ζήτησαν οι Αρκάδες.

Για το μέλλον και την πορεία του ΠΑΣΟΚ ο κ. Λοβέρδος, είπε ότι “από το βράδυ της 5ης Δεκεμβρίου και αφού εκλεγεί αρχηγός, θα ξεκινήσουν οι δημοκρατικές, διαφανείς διαδικασίες, θα οριστούν τρείς αντιπρόεδροι”.

Επίσης μίλησε για “άμεση δημοκρατία με δημοψηφίσματα για τα κρίσιμα θέματα που θα αποτελέσουν το θεμέλιο λίθο της δημοκρατίας για όλα τα κόμματα”.

Είπε ότι θα δώσει “τέλος στα υπόγεια κέντρα εξουσίας, που θέλουν να σιγοντάρουν τους πρόθυμους για νέες Πρέσπες”.

“Το ΠΑΣΟΚ θα γίνει το πιο δημοκρατικό κόμμα της Ευρώπης, που θα συνδυάζει την άμεση με την έμμεση δημοκρατία”, ανέφερε και “αν δεν καταφέρει να γίνει μια μεγάλη παράταξη τότε θα παραμερίσει από πρόεδρος”, τόνισε ο κ. Λοβέρδος.

Τέλος, ζήτησε με μεγάλη δόση ειλικρίνειας να τον εμπιστευτούν και διευκρίνισε, ότι όποια και αν είναι η επιλογή των πολιτών για τον αρχηγό, ο ίδιος θα είναι εκεί.

Πηγή: ertnews.gr 

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *