Τέσσερα φορητά ηλεκτροοπτικά συστήματα δώρισε το ΚΕ.ΜΕ.Α

Τέσσερα φορητά ηλεκτροοπτικά συστήματα δώρισε το ΚΕ.ΜΕ.Α

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ


Τέσσερα υπερσύγχρονα φορητά ηλεκτροοπτικά συστήματα δώρισε το ΚΕ.ΜΕ.Α (κέντρο Μελετών Ασφαλείας), στο Λιμενικό Σώμα και την Ελληνική Ακτοφυλακή. Η τελετή παραλαβής πραγματοποιήθηκε παρουσία του Αρχηγού Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναυάρχου Λ.Σ. Θεόδωρου Κλιάρη, στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Τα νέα υπερσύγχρονα συστήματα νυχτερινής όρασης, θα αναβαθμίσουν σημαντικά τις επιχειρησιακές δυνατότητες του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής. Επίσης, θα ενισχύσουν καθοριστικά την επιτήρηση, τον εντοπισμό, την ταυτοποίηση και την παρακολούθηση στόχων καθώς θα διατεθούν προς χρήση σε Λιμενικές Αρχές και επιχειρησιακά μέσα του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. που επιχειρούν στα ανατολικά θαλάσσια σύνορα της πατρίδας μας.  

 Η κίνηση αυτή εκ μέρους του ΚΕΜΕΑ, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της αναγνώρισης του έργου που επιτελεί το Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ. στη διαφύλαξη των θαλασσίων συνόρων και  στην ασφάλεια της ανθρώπινης ζωής. 

Στην τελετή επίσης παρέστησαν ο Διευθυντής του Γραφείου κ. Υ.ΝΑ.Ν.Π. κ. Βιδάλης Αντώνιος, ο Διευθυντής του Γραφείου κ. Υφυπουργού Π.τ.Π. κ. Τσαρούχης Γεώργιος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΚΕ.ΜΕ.Α. κ. Δραβίλλας Θεόδωρος, ο Διευθυντής του ΚΕ.ΜΕ.Α. Αντιναύαρχος Λ.Σ. (ε.α.) κ. Καραγεωργόπουλος Ιωάννης ενώ από το Αρχηγείο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ο Β’ Υπαρχηγός Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Υποναύαρχος Λ.Σ. Νικόλαος Αν. Ισάκογλου, ο Διευθυντής Κλάδου Α΄ (Ασφάλειας και Αστυνόμευσης) Υποναύαρχος Λ.Σ. Καραγεώργος Γεώργιος καθώς και Επιτελικά στελέχη του Α.Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. 

Από πλευράς του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής εκφράστηκαν ευχαριστίες προς το ΚΕ.ΜΕ.Α. για την έμπρακτη στήριξη στο έργο του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. 

naftemporikigr

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.