Σε οποιαδήποτε άλλη σοβαρή χώρα ο πρωθυπουργός θα είχε παραιτηθεί

Σε οποιαδήποτε άλλη σοβαρή χώρα ο πρωθυπουργός θα είχε παραιτηθεί

ΠΟΛΙΤΙΚΗ


Επικρίσεις κατά του κυβερνητικού εκπροσώπου, αλλά και του πρωθυπουργού για τη στάση τους στο θέμα που ανέκυψε με το γεύμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ικαρία διατυπώνει ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25, Μιχάλης Κριθαρίδης. Υποστηρίζει ότι «σε οποιαδήποτε άλλη σοβαρή χώρα μετά από κάτι τέτοιο ο πρωθυπουργός θα είχε ήδη παραιτηθεί».

Για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Χρήστο Ταραντίλη, τονίζει ότι «προσπάθησε για άλλη μια φορά να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα όσον αφορά το κορώνο-γλέντι αυτή τη φορά του πρωθυπουργού στην Ικαρία, με τον γνωστό τους προσφιλή τρόπο, πετώντας δηλαδή τη μπάλα στην εξέδρα και τις “αγαπημένες” τους πορείες». Προσθέτει ότι «μια συγγνώμη δεν βρήκε να πει ο κ. Ταραντίλης ή και ο ίδιος ο λαλίστατος κατά τα αλλά στα κοινωνικά δίκτυα κ. Μητσοτάκης γι’ αυτές τις εικόνες, τη στιγμή που διαρκώς κουνούν το δάχτυλο στους πολίτες». Σε οποιαδήποτε άλλη σοβαρή χώρα, αναφέρει ο κ. Κριθαρίδης, «μετά από κάτι τέτοιο ο πρωθυπουργός θα είχε ήδη παραιτηθεί, δεν θα προσπαθούσε να βγει κι από πάνω».

Για το γεύμα και τις δηλώσεις του κ. Ταραντίλη, ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25 διερωτάται γιατί «αν είναι όντως ασφαλή τα “πρόχειρα υπαίθρια γεύματα με χρήση μάσκας”, όπως δήλωσε ο κ. Ταραντίλης, η κυβέρνηση δεν ανοίγει την εστίαση για τους εξωτερικούς μόνο χώρους με χρήση μάσκας και αντ’ αυτού κυνηγάει τα “πηγαδάκια” έξω από τα take away, όπως μαθαίνουμε από τα ΜΜΕ, τα οποία φυσικά δεν είδαν τα πρωθυπουργικά καμώματα στην Ικαρία;».

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *