Κόντε: Vacanze in Italia για να στηριχθεί η οικονομία της χώρας

Κόντε: Vacanze in Italia για να στηριχθεί η οικονομία της χώρας

ΚΟΣΜΟΣ


«Φέτος διακοπές στην Ιταλία» θα είναι το μήνυμα που θα στείλει στους Ιταλούς ο πρωθυπουργός της χώρας Τζουζέπε Κόντε, όπως δήλωσε κατά τη διάρκεια συνάντησης με την τοπική αυτοδιοίκηση. Στόχος να στηρίξουν οι Ιταλοί την οικονομία της χώρας μετά το πρωτοφανές «σοκ» που έχει υποστεί από τις συνέπειες του κορωνοϊού, αναφέρει σήμερα ο ιταλικός Τύπος.

Οι αρμόδιοι οργανισμοί ετοιμάζουν, όπως αφήνεται να διαρρεύσει, ειδική εκστρατεία, τόσο για την εσωτερική αγορά όσο και για το εξωτερικό, με σύνθημα «vacanze in Italia», διακοπές στην Ιταλία.

Στο πλαίσιο των νέων μέτρων στήριξης της οικονομίας και των πολιτών, που αναμένεται να ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες και τα οποία μπορεί να αγγίξουν και τα 50 δισεκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με τους αναλυτές, κύρια θέση θα έχει η αρωγή του τουριστικού τομέα.

Σύμφωνα με συνεργάτες του πρωθυπουργού Τζουζέπε Κόντε, τέλος, τα μέτρα αυτά και η διαφημιστική εκστρατεία θα πρέπει να εγκριθούν το γρηγορότερο δυνατόν, ώστε να σταλεί και ένα θετικό μήνυμα σε χώρες της βόρειας Ευρώπης, οι πολίτες των οποίων συνηθίζουν, εδώ και δεκαετίες , να παραθερίζουν στην Ιταλία.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *