Αlpha Bank: Στήριξη σε ηλικιωμένους μαζί με τους Γιατρούς του Κόσμου

Αlpha Bank: Στήριξη σε ηλικιωμένους μαζί με τους Γιατρούς του Κόσμου

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ


Η Alpha Bank στηρίζει σταθερά το έργο των Γιατρών του Κόσμου, ενισχύοντας αυτή τη φορά το πρόγραμμα παροχής βοήθειας στους ευάλωτους ηλικιωμένους, των οποίων η ζωή και η καθημερινότητα έχουν πληγεί από την εξάπλωση της πανδημίας του Covid-19.

Συγκεκριμένα, οι Γιατροί του Κόσμου, με τη συνδρομή της Alpha Bank, αναλαμβάνουν δράση επείγουσας παρέμβασης για τους ευάλωτους πολίτες ηλικίας άνω των 60 ετών, που πάσχουν από νοσήματα και βρίσκονται μόνοι στο σπίτι τους, δίχως εισόδημα και χωρίς τη δυνατότητα βοήθειας από συγγενικά τους πρόσωπα.

Το πρόγραμμα υποστήριξης ηλικιωμένων των Γιατρών του Κόσμου καλύπτει την ευρύτερη περιοχή της πρωτεύουσας και της συμπρωτεύουσας και περιλαμβάνει δράσεις όπως η κατ’ οίκον παράδοση φαρμάκων, η παροχή ιατρικής συμβουλευτικής και ψυχοκοινωνικής υποστήριξης από απόσταση, η παροχή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, η υποστήριξη πολιτών που εξυπηρετούνται από το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» του δήμου Αθηναίων και η ad hoc κάλυψη αναγκών σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων.

Όλοι μπορούν να συνεισφέρουν στο έργο μας και να στηρίξουν τους συμπολίτες μας που βρίσκονται σε ανάγκη, αναφέρει η οργάνωση. 

Στον λογαριασμό της στην Alpha Bank, 199 00 2002 002401, δέχεται δωρεές για το Πρόγραμμα Υποστήριξης Ηλικιωμένων, στο πλαίσιο του αγώνα της για την προστασία των ευάλωτων ατόμων.

naftemporiki.gr

Source link

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.